Termeni si Conditii

Termeni și Condiții Sisteme Inspectie RO

TERMENI SI CONDITII
Site-ul www.sistemeinspectie.ro este proprietatea SCD Technology.
Scopul acestui site este de a-si informa personal clienții, partenerii comerciali, potențialii clienti și potentialii parteneri cu privire la oferta sa de produse și servicii.
SCD Technology este autorul prezentului site iar materialele prezentate pe prezentul site sunt proprietatea SCD Technology sau licentiate in vederea utilizarii de catre SCD Technology.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, fara acordul scris al SCD Technology.
Orice incercare de modificare a continutului prezentului site precum si de a realiza link-uri catre prezentul site, de catre orice persoana fara acordul prealabil al SCD Technology da dreptul unilateral si neechivoc ca SCD Technology sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.
Comercializarea produselor si serviciilor
DOAR PERSOANE JURIDICE: SCD Technology ofera prin intermediul prezentului site sisteme de inspectie video și alte sisteme de inspectie și testare a tevilor, conductelor, sistemelor de canalizare, a utilajelor din fabrici, santiere etc , precum și diverse accesorii si echipamente, special proiectate pentru a fi utilizate de angajatii și colaboratorii companiilor.
Ca urmare, SCD Technology va comercializa aceste produse doar catre companii, nu si catre persoane fizice iar comanda  produselor va fi posibila doar cu precizarea datelor companiei.
DESCRIEREA PRODUSELOR: SCD Technology depune toate eforturile pentru a prezenta produsele si serviciile pe care le ofera, in mod clar si concis. Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de exemplu iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect).
SCD Technology si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.
SCD Technology nu este si nu va fi legal responsabila pentru nicio informatie eronata expusa de prezentul site. Orice persoana dornica sa-si procure produse si/sau servicii este rugata sa contacteze SCD Technology pentru a se informa cu privire la conditiile contractuale, tarife, disponibilitati, restrictii, caracteristici, etc. Pentru a primi o oferta din partea SCD Technology este necesar sa contactati SCD Technology pe caile descrise în sectiunea CONTACT
COSTURI DE TRANSPORT: SCD Technology livreaza produsele sale doar prin curier si NUMAI cu plata transportului la destinatie, de catre beneficiar.
Pretul produselor nu include si costurile de transport. Ulterior platii veti fi contactat de SCD Technology in vederea alegerii curierului preferat.
Prin exceptie de la aceasta regula, daca ati achizitionat si servicii de montaj ale echipamentelor, livrarea produselor va fi facuta de personalul sau subcontractorii SCD Technology care executa lucrarile de montaj, fara a se percepe niciun cost pentru livrare.
TERMENUL DE LIVRARE AL PRODUSELOR:
Sistemele comercializate de SCD Technology pot beneficia de multiple personalizari, dotate cu funcții optionale și accesorii, în functiile de nevoile și cerintele Beneficiarului.Din aceasta cauza, echipamentele noastre se livrează, de obicei, la comanda.Termenul de livrare se negociaza cu Beneficiarul.SCD Technology face eforturi pentru a se incadra în acest termen, dar pot interveni intarzieri din cauza factorilot externi, servicii vamale, sărbători internaționale etc..
Va rugam sa aveți intelegere fata de acești factori externi, care nu depind de noi.
Termenul de livrare incepe de la data incasarii contravalorii sistemelor comandate, conform proformei emise.
La acest termen se va adauga si durata transportului intern, prin curier, care este de regula intre 48 si 72 de ore.
Daca SCD Technology nu poate onora comanda va informa clientul despre indisponibilitatea produsului iar sumele platite de client vor fi rambursate de SCD Technology in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile.
Cu acordul clientului, SCD Technology poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar SCD Technology va recurge la rambursarea sumei platite intr-un termen de maxim 30 de zile lucratoare.
PRETURI: Preturile produselor afisate sunt exprimate in EURO si nu includ TVA.
Plata se face in LEI la cursul BNR din ziua facturarii.
RENUNTAREA LA CUMPARARE: SCD Technology nu accepta denuntarea unilaterala de catre clientii sai a achizitiilor de produse si servicii.
Nu se accepta retur pentru produsele cumparate.
In cazul unor defectiuni care tin exclusiv de SCD Technology acestea vor fi remediate sau produsul va fi inlocuit cu unul similar.
Garantie
CONDITII DE GARANTIE:
Durata de garantie pentru echipamente este de 12 luni.
Garantia este valabila numai pe teritoriul Romaniei.
Cumparatorul are obligatia de a intretine produsul conform instructiunilor din manualul de utilizare.
Termenul de garantie incepe din momentul livrarii produsului.
In cadrul termenului de garantie pentru produsele reclamate , vanzatorul suporta toate cheltuielile pentru punerea in functiune: repararea sau inlocuirea produsului defectat.
In perioada de garantie vanzatorul inlocuieste produsul daca acesta nu poate fi reparat.
Furnizorul nu va putea fi facut raspunzator, in cazul defectarii produsului, pentru pierderea informatiilor sau datelor precum si pentru orice alte prejudicii ce ar putea suferi beneficiarul in urma acestor pierderi, obligatia vanzatorului fiind numai de a repara sau inlocui produsul defect.
Vanzatorul nu este raspunzator de deblocarea echipamentelor care au fost protejate prin parole de catre beneficiar.
Orice sesizare sau reclamatie privind produsele aflate in garantie sau postgarantie va fi adresata Departamentului Service al SCD Technology, la adresa de email:suport@scd.ro
DECLARAM PE PROPRIA RASPUNDERE CF. O.G.21/1992 SI LG 449/2003 REPUBLICATA IN 2008, CA PRODUSELE FACTURATE CORESPUND DOCUMENTATIILOR DE EXECUTIE ALE FABRICANTULUI SI STANDARDELOR EN 957 CONFORM CU DECLARATIA DE CONFORMITATE A PRODUCATORULUI.
PIERDEREA GARANTIEI:
Daca echipamentele se conecteaza la retele electrice cu specificatii tehnice necorespunzatoare, cu intreruperi frecvente, supratensiuni, sau perturbatii electromagnetice parasite.
Daca echipamentul nu a fost instalat de o firma autorizata in acest sens.
Daca aparatura prezinta deteriorari cauzate de lovituri, socuri, patrunderi lichide, expuneri la foc, ,utilizare gresita sau neglijenta, schimbari ale starii aparatului, pastrarea in conditii improprii- functionarea repetata in regim de mari diferente de temperatura care cauzeaza fenomenul de “condens” intern.
Daca aparatul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare: modificarea instalatiei electrice, alte modificari de orice natura.
Daca in momentul solicitarii reparatiei nu se prezinta certificatul de garantie.
Nu sunt cuprinse in garantie reperele consumabile si anume:Acumulator, transformator alimentare, accesorii, consumabile
Produsele desfăcute, reparate de catre persoane, firme neautorizate de către SCD Technology nu beneficiaza de garantie.
Suport Tehnic
Suportul tehnic este oferit prin email la adresa suport@sistemeinspectie.ro, cu timp de raspuns de maximum 2 zile lucratoare.
Limitarea Raspunderii in utilizarea Site-ului
Prezentul site este furnizat pe principiul ‘ASA CUM ESTE’ sau ‘ASA CUM ESTE DISPONIBIL’.
SCD Technology nu va fi responsabila de nicio pierdere directa sau indirecta suferita de dumneavoastra ca urmare a accesarii site-ului sau folosirii informatiilor prezentate pe site.
SCD Technology nu ofera nicio garantie ca: site-ul va indeplini cerintele dumneavoastra; site-ul va functiona fara intreruperi, la timp si fara erori; erorile site-ului vor fi corectate; serverele ce gazduiesc acest site si cele folosite pentru e-mail sunt lipsite de virusi sau alte componente ce ar putea avea efect daunator.
Imaginile sunt prezentate pe acest site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
SCD Technology nu raspunde de pierderi, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea acestor TERMENI DE UTILIZARE.
SCD Technology isi rezerva dreptul de a modifica continutul prezentului site in orice moment, fara preaviz si fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea SCD Technology sau a angajatilor SCD Technology.
Ca urmare a folosirii de catre dumneavostra a prezentului site SCD Technology considera ca ati citit, ati acceptat si sunteti de acord in totalitate cu acesti termeni si conditii iar in caz contrar SCD Technology va solicita sa incetati sa mai folositi prezentul site.
Legislatie
Prevederile TERMENILOR DE UTILIZARE si a ACORDULUI DE CONFIDENTIALITATE SI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL sunt guvernate de legea romana in vigoare iar nerespectarea acestor prevederi va atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legii.
Prin folosirea prezentului site nu aveti dreptul de a oferi informatii false sau care apartin altor terte parti si prin transmiterea de informatii si date cu caracter personal catre declarati si garantati ca sunteti proprietarul, imputernicitul sau aveti drepturi legale de a folosi si transmite astfel de informatii si date si ca acest lucru nu intra in contradictie cu TERMENII DE UTILIZARE si prezentul ACORD DE CONFIDENTIALITATE SI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, ca datele si informatiile transmise nu vor dauna niciunei terte parti si ca veti despagubi integral SCD Technology si partenerii SCD Technology pentru toate cererile tertelor parti ca urmare a dezvaluirii acestor date.
In acelasi timp declarati in mod expres si neechivoc ca ati luat la cunostinta de prevederilelegii 677/2001si a Deciziei nr.11/2009 si de drepturile persoanelor cum ar fi: dreptul de opozitie cu privire la prelucrarea datelor, dreptul de acces si interventie asupra datelor.
SCD TECHNOLOGY S.R.L.
Str. Ciurchi Nr. 117A, Iasi, jud. Iasi
Cod Fiscal:33236793, RC: J22/915/2014
CONT LEI: RO30BTRLRONCRT0341756501
CONT EURO: RO77BTRLEURCRT0341756501
CONT USD: RO81BTRLUSDCRT0341756501
BANCA: Transilvania Ag. Stirbei Voda Bucuresti

Scroll to Top
Asistenta